Boekje bestellen

Eind vorig jaar bereikten we het aantal van 100 verstuurde doosjes.
Een selectie vind je terug in het boekje: RETOUR. Hieronder vind je een bestelformulier.

 

Retour

Bij 100 mensen is een vreemd pakketje op de mat gevallen. Soms allang vergeten, soms vol spanning opgewacht. Een rechthoekig, plat doosje. Gemaakt van gebruikt verpakkingsmateriaal, van binnen en buiten bewerkt, gevuld met kleine gevonden voorwerpen. Betoverend. Gratis toegezonden. Voorzien van één vraag: Bekijk het doosje en stuur jouw associatie retour.

Eind vorig jaar bereikten we het aantal van 100 verstuurde doosjes. We bundelden een selectie in een bijzonder kijkboek. Vol nieuwe associaties.

Het boekje heeft dezelfde maat als de doosjes, 12,5 x 13cm en is 0,8 mm dik. De foto’s zijn gemaakt door Patrick van der Sande, Frans Willem Korsten schreef een prachtige begeleidende tekst.

Het boekje kost € 18,95 exclusief verzendkosten

De verzendkosten zijn binnen Nederland, voor één boekje € 2,20. Verzending naar België kost voor één boekje € 3,80. Bij bestelling van 2 boekjes wordt dat € 2,50 binnen Nederland en € 6,70 naar België. Bij bestelling van meer dan 2 boekjes nemen we vooraf contact op.

Je kunt het boekje bestellen door onderstaand formulier in te vullen. We sturen je zo snel mogelijk een mail met betalingsgegevens. Na ontvangst van jouw betaling sturen we je het boekje toe.

Bestel snel, de eerste 100 exemplaren zijn door ons bewerkt en gesigneerd!

RETOUR
ISBN: 978-90-8570-559-8
€ 18,95 exclusief verzendkosten

Speciale prijs voor speciale projecten.

Meer info? Klik hier

Boekje bestellen

Naam
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Emailadres*
   
Opmerkingen
   
Aantal boekje(s)
Nieuwsbrief
 

Alle boekjes zijn uniek verpakt, waarbij - in de geest van het project - gerecycled karton is gebruikt. Het is niet mogelijk daaruit zelf een keuze te maken.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
   
 
 
 

 

 

 

  Ideaforfree.nl: Project 1: Ideeën maken | Project 2:Retour: H O M E